Apartamentele Flevas Mill se afla la 20 de metri de plaja si la 10 minute de centrul localitatii Loutsa in zona Preveza Ofera oaspetilor sai studiouri si apartamente cochete si de asemenea o frumoasa gradina amenajata cu o zona pentru gratar si loc d . . .
Situat pe plaja Krioneri hotelul Achilleas este situat la o plimbare de 5 minute de centrul oraşului Parga
Aflat intr-un mediu natural linistit acest hotel este o adevarata incantare pentru cei care cauta relaxare departe de agitatia oraselorLocalizare Situat pe plaja Krioneri la o plimbare de 5 minute de centrul oraşului Parga Categorie 2 Website
Hotelul Achilleas este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Ionică construit în centrul golfului Loutsa cu vedere minunată spre insula Corfu la nord Lefkada la sud și Paxus în fața ei Plaja din Loutsa a fost distinsa cu st
Situat în pitorescul Parga Acropol este administrat de o familie și oferă camere cu aer condiționat și facilități de hidromasaj Acesta include 1 restaurant mediteranean și terasă pentru micul dejun Internetul Wi-Fi este disponibil in tot ho
Hotel Acropol este situat in centrul vechi din Parga in imediata apropiere a tavernelor a magazinelor si a cafenelelor Localizare Hotelul este situat la 4 minute de mers pe jos fata de plaja chiar in centrul statiunii Categorie 3 Tip de masa
Unul dintre cele cateva hoteluri distincte din Parga Acrothea este construit in formă de amfiteatru si ofera o vedere magnifica asupra orasului Hotelul este format dintr-un complex de patru cladiri cu arhitectura unica influentata de un sti
Hotelul Adam's cu vedere la mare din Parga Grecia este situat într-un cadru pitoresc aproape de plajă și de frumosul oraș Preveza Epir În mijlocul a 4000 mp de frumusețe naturală măslini parfumați și plante exotice acest hotel fer
This is a newly built beachfront accommodation consisting of four luxurious suites It is situated next to the sandy shore of Valtos beach in Parga Just a few steps from the sea you will enjoy the seafront and poolside views discover the pool bar an . . .