Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat într-un decor deosebit de pe plajă, în golful natural al satului Almyrida, cu vedere directă la insula Karga, Almyrida Studios oferă un cadru de neegalat. Încadrat ca o opțiune ideală pentru familii, hotelul face parte din complexul Almyrida Resort, alături de Almyrida Beach și Almyrida Residence.
Descriere hotel

Situat într-un decor deosebit de pe plajă, în golful natural al satului Almyrida, cu vedere directă la insula Karga, Almyrida Studios oferă un cadru de neegalat.
Încadrat ca o opțiune ideală pentru familii, hotelul face parte din complexul Almyrida Resort, alături de Almyrida Beach și Almyrida Residence.
Localizare

Unitatea de cazare este situata in centrul orasului Alymrida, langa plaja, la aproximativ 20 km de orasul Chania si la 30 km de aeroportul Chania.

Facilități hotel

Oaspeții de la Almyrida Studios beneficiază de acces la facilitățile oferite de Hotelul Almyrida Beach și Almyrida Residence, inclusiv piscine, spații de relaxare și baruri.
Hotelul dispune de servicii precum recepție deschisă 24 de ore, Wi-Fi gratuit, mic dejun extins și opțiuni de luat masa, piscină, baruri atât în interior, cât și în aer liber, oferind o priveliște directă la mare, precum și facilități moderne cum ar fi tablete și laptopuri disponibile pentru închiriere.

Facilități camere
Camerele de la Almyrida Studios se disting prin simplitatea lor elegantă.
Fiecare cameră oferă o priveliște directă uimitoare la mare, iar toate facilitățile sunt concepute pentru a oferi nivelul de confort caracteristic stațiunii Almyrida.
De asemenea, camerele dispun de o chicinetă, iar opțiunile de cazare includ camere duble studio, camere de familie și apartamente junior în studiourile Almyrida.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie