Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat într-un cadru liniștit, Hotelul Almyrida Beach se bucură de o locație ideală în inima orașului Almyrida. Situat central și în proximitatea plajei, complexul Almyrida Resort cuprinde patru hoteluri distincte: Almyrida Beach Hotel, Almyrida Residence Hotel, Almyrida Studios Hotel și Almyrida Gardens.
Descrierea hotelului

Amplasat într-un cadru liniștit, Hotelul Almyrida Beach se bucură de o locație ideală în inima orașului Almyrida.
Situat central și în proximitatea plajei, complexul Almyrida Resort cuprinde patru hoteluri distincte: Almyrida Beach Hotel, Almyrida Residence Hotel, Almyrida Studios Hotel și Almyrida Gardens.

Localizare
Hotelul este situat in centrul statiunii Almyrida, cu acces direct la plaja.
Se află la 25 km de orașul Chania și la 30 km de Aeroportul Chania.
Facilități hotel
Hotelul ofera conditii excelente de cazare si dispune de urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, 2 baruri, piscina ( include zona pentru copii ), sala fitness, sala de conferinte, jacuzzi, mini club pentru copii ( 10.30 – 13.30 ; 14.30 – 17.30 ).
Hotelul Almyrida Beach oferă servicii excepționale non-stop, cu atenție la detalii. Turistii poți face o baie pe plajă sau în oricare dintre cele patru piscine, piscina în aer liber din hotelul Almyrida Beach, piscina din hotelul Almyrida Residence, piscina infinită din hotel. Roof Garden Thea a Almyrida Residence și piscina de lângă plajă din Hotelul Almyrida Studios.
Toți turistii au acces la fiecare dintre facilitățile ale fiecărui hotel din complexul Almyrida.
Facilități camere
Toate camerele au balcon cu vedere fie la mare, fie la munte.
Dotate cu Wi-Fi gratuit, unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider și cutie de valori.
Unele includ o cadă spa, camere separate sau DVD player.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie